Grotten van Valkenburg
Bel direct


€ 5,50 KORTING

Geniet van maar liefst
€ 5,50 korting op de steenkolenmijn en de spookgrot.

Koop een combiticket!!!! (Te koop aan de kassa van de steenkolenmijn!)

12.00 Rondleiding steenkolenmijn
14.00 Spookgrot
(minimum leeftijd spookgrot 12 jaar)
€ 19,75 p.p. i.p.v. € 25,25

Dit geldt enkel op de zondagen


Mergelcarving

SHARE:

 

Mergelworkshops
Deze creatieve workshops vinden plaats voor groepen vanaf 10 personen in het Grottenatelier van MergelRijk
MergelWorkshops zijn er voor ieders budget en in diverse niveaus. Allemaal van hoge kwaliteit en gezelligheid en creativiteit voert de boventoon.


Professionele mergelbeeldhouwers begeleiden de mergelworkshops en dagen u uit uw grenzen te verleggen en uw eigen kunstwerk van mergel te vervaardigen. Van eenvoudige theelichtjes en naamplaatjes tot wijnkoelers, kandelaars en 3-D sculpturen naar uw eigen idee. De workshop TEAM is uitermate geschikt als teambuilding activiteit, waarbij de teamleden gezamenlijk werken aan één project, zoals bijvoorbeeld een schaakspel of een totempaal.
De Mergelworkshop BASIC is onze meest populaire workshop. U ontvangt hierbij een middelgroot blok mergel van ca. 20 x 15 x 8 cm waarvan u een mooi aandenken gaat maken. Onze begeleiding helpt u graag, waardoor u altijd met een leuk souvenir voor uzelf of cadeau voor iemand anders ons grottenatelier verlaat. Een gezellige, creatieve workshop in een zeer bijzondere omgeving!
Keuze voor iedereen!
De workshops verzorgen we voor bedrijven, personeelsuitjes, families, verenigingen. Voor kinderen en scholen verzorgen we een aangepaste variant.

Het Grottenatelier ligt midden in MergelRijk, een unieke belevenis van alles over grotten, mergel en meer… Bij een MergelWorkshop heeft u gratis toegang tot MergelRijk!
Voor meer info zie www.mergelrijk.nl/mergelworkshops